Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internationale week van de Reflexologie

Datum nieuwsfeit: 24-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
De week van 24 tot en met 30 september is de internationale week van de Reflexologie, uitgeroepen door het ICR, International Counsel of Reflexologists.

Vorige week was er in Odense, Denemarken, een congres over de integratie van dereflexologie in de reguliere geneeskunst, waar Thijs Versteegh één van de workshops over RSI heeft gegeven.

Hongarije is het enige land, waar de reflexologie daadwerkelijk erkend wordt door de staat. In Europa loopt Denemarken voorop met de ontwikkelingen op dit gebied. Veel bedrijven hebben een reflexzone-therapeut in dienst, zoals bijvoorbeeld de PTT aldaar, waardoor het percentage ziektemeldingen flink is teruggelopen. ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie