Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbaar vervoer steunt Landelijke Autovrije Zondag

Datum nieuwsfeit: 24-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Utrecht, 21 september 2000

Openbaar vervoer steunt Landelijke Autovrije Zondag

In het licht van de tweede landelijke autovrije zondag op 24 september organiseren verschillende openbaar-vervoerbedrijven samen met de 91 deelnemende gemeentes, provincies en organisaties (Milieudefensie, reizigersvereniging ROVER en het Landelijk Overleg Autovrije Zondag) verschillende activiteiten in en om het openbaar vervoer. Dit varieert van deelname op mobiliteitsmarkten tot het lokaal aanbieden van speciale goedkope kaartjes, open dagen en zelfs een (tijdelijke) uitbreiding van fietsvoorzieningen op stations en in treinen. Op sommige plaatsen kan zelfs gratis per openbaar vervoer gereisd worden. 9292 Openbaar Vervoer Reisinformatie sluit ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie