Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord

Datum nieuwsfeit: 24-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 24-09-2000

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 10.15 uur
Verdachte vernieling aangehouden

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG In de nacht van zaterdag op zondag heeft een alerte passant een 17-jarige jongen uit Bunschoten-Spakenburg staande gehouden toen hij zag dat de jongen een etalageruit op de Spuistraat vernielde.

De verdachte ging er na zijn daad vandoor, achtervolgt door de alerte getuige, die de jongen in een nabij gelegen steegje te pakken kreeg en vervolgens overdroeg aan de politie.

Hierop werd de jongen aangehouden en meegenomen naar bureau voor verhoor. Zijn ouders konden de jongen later ophalen. Er zal proces-verbaal tegen de jongen worden opgemaakt.

Rijden onder invloed

EEMNES Gisteravond is een 32-jarige brommerrijder uit Blaricum op de Wakkerendijk aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol. Surveillerende agenten zagen de man met hoge snelheid en zonder achterverlichting op de dijk rijden en hielden de man aan.

Toen een sterke alcohollucht werd geroken besloten de agenten de man aan te houden. Op het bureau bleek dat de man met 0,95 promille in zijn bloed te hebben gereden. De man mag zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

Motorrijder gewond door valpartij

BAARN - Gistermiddag is een 27-jarige motorrijder uit Baarn gewond geraakt toen hij met zijn motor ten val kwam op de Geerenweg. De motorrijder schrok van een overstekende fietser, remde krachtig, verloor de macht over het stuur en viel vervolgens op het wegdek.

Door dit eenzijdig ongeval liep hij verwondingen op aan armen en handen. Gezien de ernst van de verwondingen werd de man per ambulance naar ziekenhuis Molendael in Baarn gebracht voor behandeling.

Verkeerscontrole

SOESTERBERG Gistermiddag werd een verkeerscontrole gehouden op de Kampweg. In totaal ontvingen 10 bestuurders een bekeuring voor het niet dragen van de verplichte autogordel. Een brommerrijder kreeg een boete voor het rijden zonder helm.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie