Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 24-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 24-09-2000

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 11.30 uur
Rijden onder invloed

DE BILT/ODIJK In de nacht van zaterdag op zondag werden twee personen in het district aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol.
In de Bilt zagen surveillerende agenten een 31-jarige vrouw uit Amsterdam met haar auto een weg gesloten voor verkeer inrijden. Hierop kreeg zij een stopteken en bleek na een blaastest dat de vrouw met 0,8 promille alcohol in haar bloed had gereden. De vrouw kreeg een boete van 400,- en een rijverbod van 2 uur.
In Odijk werd een 19-jarige man uit Driebergen op de Singel aangehouden. De verdachte reed met zijn snorfiets over de rijbaan zonder verlichting. Hierop werd hij staande gehouden en bleek na een blaastest de man met 0,8 promille alcohol in zijn bloed had gereden. Hij kreeg een boete van 190,- en een rijverbod van 2 uur.

Dievegge op de vlucht

BILTHOVEN Gisterochtend heeft een dievegge enkele personeelsleden van een winkel aan de Julianalaan verwond bij haar vlucht.

De vrouw werd benaderd door een medewerker in de winkel omdat het personeel het idee kreeg dat ze goederen zonder betalen wenste mee te nemen. Daarop koos de vrouw het hazepad, achtervolgd door drie personeelsleden.

In haar vlucht sloeg zij wild met haar tas om zich heen en liepen de medewerkers van de winkel schaafwonden en kneuzingen op aan hun handen. Wel wist het personeel het gestolen goed te pakken, maar ging de vrouw er in haar auto vandoor.

Verdachte winkeldiefstal aangehouden

ODIJK In een winkel aan de Meent werd een 50-jarige vrouw uit Odijk betrapt op winkeldiefstal door het personeel. Zij werd overgedragen aan de politie en kreeg een bekeuring van 240,-.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie