Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 24-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 24-09-2000 2e persbericht 24 september 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Drugs
In een pand aan de Herman Gorterlaan is zondagmiddag om 14.45 uur een 60-jarige man uit Valkenswaard aangehouden. De man werd daar betrapt op het openlijk gebruik van harddrugs. Een 34-jarige Eindhovense werd op hetzelfde moment in hetzelfde pand aangehouden. Zij had twee cachets cocaïne in haar bezit, die zij vrijwillig afstond.

Waalre: Crossmotor gestolen
Uit de garage van een woning aan de Molenstraat is in de nacht van zaterdag op zondag rond 3.00 uur een crossmotor voor kinderen gestolen. Een toegangsdeur werd opengebroken. De een jaar oude motor heeft een nieuwwaarde van fl. 3.200,-

Vessem: Ongeval
Zondagmiddag is een Westelbeerse man gewond geraakt tijdens een rit met een sjees. De man reed over een zijstraat van de Kuilenhurk en reed op dit zandpad met zijn sjees in een kuil. De bijrijder kon tijdig van de wagen springen. De bestuurder viel van de sjees en kwam ongelukkig terecht. Hij is voor controle van zijn verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Gastel: Geld weg
Tijdens een besloten feest in een horecagelegenheid aan de Garde werd zaterdagavond een tas met daarin het geld voor de eindafrekening weggenomen. In de tas zaten alle papieren van de jarige waarvoor het feest plaatsvond en enkele duizenden guldens.

Heeze: Autodiefstal
Van een parkeerplaats aan de Ds. Kremerstraat is zondag tussen 12.20 en 14.15 uur een witte Volkswagen Golf Cabriolet, kenteken RR-DS-83, gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie