Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ambachtscentrum Driekant wint Toekomstprijs Zutphen

Datum nieuwsfeit: 24-09-2000
Bron: Gemeente Zutphen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zutphen

Driekant wint Toekomstprijs

Zondagmiddag heeft burgemeester J.A. Gerritsen, tijdens de Dag van de Toekomst, de winnaars bekend gemaakt van de Toekomstprijs Zutphen 2000. De hoofdprijs van fl. 1.000,00 is dit jaar toegekend aan Driekant Ambachtscentrum uit Zutphen. Daarnaast werden er prijzen uitgereikt in de categorieën bedrijven, individuen en maatschappelijke organisaties en maakte de burgemeester de nominaties bekend voor de (landelijke) Nationale Toekomstprijs.

Enthousiasme en betrokkenheid
Uit alle aangemelde projecten bleek volgens de jury groot enthousiasme en betrokkenheid, wat de jury hartverwarmend vond. Driekant Ambachtcentrum werd als hoofdprijswinnaar verkozen, omdat het een uitstekend voorbeeld is ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie