Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tentoonstelling 'De Soete Aarde' in Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 24-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

'De Soete Aarde'
open op zondag 24 september

In het kader van de autovrije zondag op zondag 24 september vinden in heel Zoetermeer allerlei activiteiten plaats. Ook 'De Soete Aarde, centrum voor natuur en milieu' is die dag van 12.00 tot 17.00 open.

In 'De Soete Aarde', Van Leeuwenhoeklaan 15a (ingang J.L. van Rijweg) is een tentoonstelling te zien over natuur in Zoetermeer. Ook presenteren enkele natuur- en milieuverenigingen zich zoals de Jongerenwerkgroep voor Sterrenkunde. De Windvogel heeft een kinderactiviteit over duurzame energie. Bij de Fietsersbond kunt u terecht om eventuele knelpunten t.a.v. fietsers door te geven en in het kader van het 25-jarig jubileum van de Fietsersbond worden leuke (kinder)attenties uitgedeeld. Vereniging Milieudefensie bieden bezoekers een verfrissing.

Wilt u die dag wandelen, fietsen of skaten, u kunt bij 'De Soete Aarde' diverse wandel-, fiets- en skateroutes ophalen, evenals een overzicht van alle activiteiten.Gemeente Zoetermeer © September 2000

Last update: 18 September 2000 (12:20)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie