Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Méér dan 100 oude vedetten in Classic Stars parade TT Assen

Datum nieuwsfeit: 24-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
TT Circuit Assen, 19 september 2000

Méér dan 100 oude vedetten in Classic Stars parade TT-voorzitter Jos Vaessen, NOS verslaggever Hans van Loozenoord, zijspan wereldkampioen Egbert Streuer, oud-Telegraaf motorspecialist Berry Zand Scholten, Normaal-zanger Bennie Jolink en tal van andere bekenden, rijden tijdens de Classic Stars Parade op zondag 24 september aanstaande (vanaf 11.00 uur) mee tijdens de Prominenten-Parade. Daarnaast halen initiatiefnemers Ferrie Brouwer en de organiserende SMA een groot scala aan toppers van toen naar Assen, waarbij alle liefhebbers de warme herinneringen van de Centennial Classic TT weer kunnen ophalen. Hans Georg Anscheidt, Kent Anderson, Jan Huberts, Theo Bult, Egbert Streuer, Ralph Bryans, Jim Redman, Chas Mortimer, Tommy Robb, Cas Swart, Jos Schurgers, Theo Louwes en Bert Smit zijn slechts enkele van de meer dan 100 oud coureurs die op de roemruchte oude wegracers in alle oude Grand Prix-klassen (50cc, 125cc, 250cc, 350cc, 500cc en zijpannen) aan de start zullen komen voor een demo-parade. Daarnaast een volledig programma voor het ONK met 5 kampioensklasse met de 125cc, 250cc, supersport 600, Supermono en de zijspanklasse en de Suzuki GSX-R 600 Cup, waarvan in drie klassen nog voor de felbegeerde Nederlands kampioenstitel wordt gestreden. De Minibikes completeren deze laatste wegrace van seizoen 2000 op vaderlandse bodem.

WK Superbike en Rizla+ Racing Day op Motor TV

Ondanks het feit dat het race-seizoen ten einde loopt, komen de auto- en motorsportliefhebbers de komende maanden goed aan hun trekken. Het populaire motorprogramma Motor TV met presentatrice Chimène van Oosterhout krijgt een vervolg met 13 afleveringen, en is gestart op zondag 17 september. Steevast iedere zondag van 16.50 tot 17.20 uur. In de uitzending van zondag 24 sept. staan de WK Superbike races centraal, met een item over het Ducati-fabrieksteam en Yamaha-coureur Wilco Zeelenberg. Op 1 oktober komt de Rizla+ Racing Day aan bod, met items over Jurgen van den Goorbergh, Jarno Janssen, Jurgen s race met de 500cc Honda tegen de Honda race-auto van Peter Kockx en de ervaringen van Chimène tijdens de scooterrace.

Toys for Boys

Later in de herfst start op 7 november het nieuwe mannenprogramma Toys for Boys, dat wordt gepresenteerd door Rick Engelkes. Iedere dinsdagavond na de hoofdfilm op RTL 5, zal er veel auto- en motorsport te zien zijn tussen 22.00 en 22.30 uur, met een herhaling op zaterdagavond tussen 18.30 en 19.00 uur.

75 Jaar TT-documentaire op herhaling bij NOS Studio Sport

Op veler verzoek herhaalt de NOS na de Olympische Spelen de eerder uitgezonden documentaire over 75 jaar TT nog eens. Datum en tijdstip worden binnenkort bekend gemaakt


TT Circuit Assen
Willem Lute (Press Officer, Marketing & PR)

w.lute@tt-assen.com

Postbus 150
NL-9400 AD Assen
The Netherlands

Tel. ++31 (0) 592 - 380 380
Fax ++31 (0) 592 - 356 911

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie