Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Noodverordening sloop voormalig VWS-kantoor Rijswijk

Datum nieuwsfeit: 25-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rijswijk

Noodverordening van sloop voormalig VWS-kantoor

In eerdere publicaties is bekend gemaakt dat op 25 september a.s. het kantoorgebouw, gelegen aan de Sir Winston Churchilllaan 370 te Rijswijk, zal worden gesloopt. Bij het slopen zal gebruik worden gemaakt van springstof.

In verband hiermede zullen maatregelen getroffen worden om de veiligheid van de omwonenden te waarborgen en de overlast voor de bewoners en weggebruikers zo gering mogelijk te houden.

De burgemeester zal ingevolge artikel 176 van de Gemeentewet daartoe op 21 september 2000 een noodverordening vast stellen.

De noodverordening zal gelden vanaf 7.00 uur op de dag van de sloop, dus op maandag 25 september a.s., voor het gebied dat globaal begrensd wordt door de volgende wegen:

* C.T. Storklaan, P.A. van de Steurlaan, de Sir Winston Churchilllaan en de Prinses Beatrixlaan.

Tien minuten voor de implosie wordt een gedeelte van de Prinses Beatrixlaan, te weten de rijbaan richting Delft, en de helft van het naastgelegen parkeerterrein tot over de Sir Winston Churchilllaan heen bij het bewaakte gebied betrokken.

De burgemeester zal, zodra de noodzaak van toepassing van deze noodverordening niet meer bestaat, deze intrekken.

Afdeling Bestuursondersteuning en Communicatie. © 2000 Gemeente Rijswijk. Alle rechten voorbehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie