Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inventive introduceert boekhoudsysteem MKB voor Mac

Datum nieuwsfeit: 25-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Boekhoudsysteem MKB speciaal voor Mac

Inventive Systems heeft het eerste boekhoudsysteem gemaakt met de 'MacOS X look & feel'. Het systeem, iProfit, wordt exclusief door MacPlus.nl gedistribueerd. Het aardige aan iProfit is dat het vooral geschikt is voor kleine ondernemers, starters en eenmansbedrijven. Tot dusver bestonden dergelijke programma's uitsluitend voor grote bedrijven.

iProfit biedt een compleet informatiesysteem: financiële administratie, facturering, agenda & acties en relatiebeheer. Dankzij de integratie van de vier onderdelen kunt u als ondernemer efficiënt en eenvoudig uw hele onderneming managen. Een afspraak of actie in de agenda is gekoppeld aan een relatie, een afgedrukte factuur ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie