Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht gehele regio Flevoland

Datum nieuwsfeit: 25-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: gehele regio: 25-09-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, B. Timmer, 06 - 2277 9361

Woningbrand
ALMERE - In een flat aan de Cinnaberstraat is gistermiddag rond vier uur brand uitgebroken. De brand ontstond in een ventilatieschacht van een onbewoond appartement en trok door naar boven, waarop het vuur en de rook via het dak uitsloegen. De brandweer heeft de brand geblust. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Volgens de brandweer heeft de brand een technische oorzaak, en kan brandstichting worden uitgesloten.

Aanrijding met letsel
LELYSTAD - Een 24-jarige automobiliste uit Lelystad is gistermiddag op de Middendreef in botsing gekomen met een 27-jarige motorrijder uit dezelfde plaats. De automobiliste reed vanuit de Tjalk de Middendreef op en verleende daarbij geen voorrang aan de motorrijder, die vanaf de Houtribdreef op de Middendreef reed. De 27-jarige is met onbekend letsel vervoerd naar het Zuiderzeeziekenhuis.

BIDDINGHUIZEN - Op de Spijkweg is gisteravond een 10-jarig meisje uit Kampen licht gewond geraakt toen hij bij het oversteken in botsing kwam met een 17-jarige scooterrijder uit Dronten. Het meisje liep samen met haar moeder en broertjes over het fietspad, waarover ook de scooter kwam aanrijden. Het meisje stak plotseling het fietspad over, met een botsing tot gevolg. De 10-jarige is ter controle naar het Zuiderzeeziekenhuis vervoerd en kon dezelfde avond nog naar huis.

Rijden onder invloed
LELYSTAD - Vanmorgen vroeg is een 24-jarige automobilist uit Lelystad aangehouden op de Visarenddreef wegens rijden onder invloed. Bij een controle werd de man aangehouden, waarop hij bij de blaastest 450 ug/l (1.05 promille) blies. Dit kostte hem een rijverbod van vier uren, een proces verbaal en een transactie van 700 gulden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie