Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 25-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 25-09-2000

Politiebericht Utrecht:, district Heuvelrug, 10.30 uur
Brandstichting

VEENENDAAL Gisterochtend hebben bewoners van t Kofschip aangifte gedaan van brandstichting. De brievenbus van één van de bewoners was door vandalen in de brand gestoken. Door het brandje is de voorpui van de woning zwart geblakerd er werden kleine vernielingen aan de woning gepleegd.

Ongeval door overstekende hond

WIJK BIJ DUURSTEDE Gisterochtend is een 35-jarige man uit Wijk bij Duurstede gewond geraakt toen hij met zijn motor krachtig moest remmen voor een overstekende hond. De man reed samen met andere motorrijders over de Hordenweg in de richting van de Horden.

Plotseling stak een loslopende hond over de weg. De motorrijder probeerde de hond de ontwijken en reed tegen een stoeprand op. Hierbij kwam de man ten val. De ambulance heeft het slachtoffer met onbekend letsel naar het Diaconessenziekenhuis in Utrecht vervoerd. De motorfiets liep forse schade op.

Inmiddels heeft de politie contact opgenomen met de 43-jarige eigenaar uit Wijk bij Duurstede.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie