Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 25-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 25-09-2000
1e persbericht 25 september 2000


Berichten uit de regio

Geldrop/Helmond: Verkeersongeval
Op de A67 is in de nacht van zondag op maandag de 58-jarige Johannes Blom uit Helmond dodelijk verongelukt. De Helmondse automobilist reed rond vier uur vanuit Eindhoven richting Venlo en is op de hoogte van Geldrop door onbekende oorzaak van de weg geraakt. Het slachtoffer werd daarbij door de achterruit uit de auto geslingerd, zodat het vermoeden bestaat dat hij geen autogordel droeg. De Helmonder overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Helmond: Fiets nog niet terug
Een 35-jarige Helmonder is zondag om 18.15 uur aangehouden aan de Sassenstraat. De verdachte was door de eigenaar van een fiets gezien op het moment dat de verdachte op diens fiets wegreed. Bij een bezoek aan een snackbar aan de Bernadettestraat had de fietseigenaar de fiets onafgesloten neergezet. De eigenaar herkende de 35-jarige Helmonder op het moment dat deze over de Heistraat wandelde. Deze gaf aan dat ze samen de fiets wel weer op konden halen op het adres waar hij hem had achtergelaten. Daar aangekomen konden ze dat pand niet in. Daarop waarschuwde de fietseigenaar de politie.

Helmond: Dutje in gestolen auto
Midden op de weg door de Rijpel werd in de nacht van zondag op maandag een 30-jarige man uit Lierop slapend aangetroffen in een gestolen auto. Een voorbijganger waarschuwde rond 3.30 uur de politie. De verdachte lag in de auto waarvan het contactslot was geforceerd. Hij was waarschijnlijk onder invloed van verdovende middelen. De man werd aangehouden en is voor onderzoek ingesloten.

Helmond: Huisvredebreuk
Een 55-jarige Helmonder is zondag om 21.20 uur aangehouden op de Wesselmanlaan. De verdachte veroorzaakte overlast voor bezoekers van een instelling aan die laan. De onder invloed verkerende man werd overgebracht naar het politiebureau.

Asten: Inbraak in woning
In een woning aan de Amanietenhof is zondag overdag ingebroken. De achterdeur werd opengebroken en de woning doorzocht. Er worden een videorecorder, twee GSMs en wat Nederlandse en Belgische valuta vermist.

Waalre: Betrapt door aanrijding
Zondag bleek een 41-jarige automobilist uit Eindhoven bij een aanrijding op de Hoogstraat onder invloed en niet meer in het bezit van een geldig rijbewijs. Om 19.21 uur moest de Eindhovense automobilist genoodzaakt door het verkeer remmen. Een 19-jarige automobilist uit Valkenswaard die achter hem reed kon niet tijdig remmen, zodat hij met zijn bestelauto achter op de auto van de Eindhovenaar reed. Bij het opmaken van de papieren bleek de Eindhovenaar onder invloed, zodat van hem op het politiebureau een bloedproef werd afgenomen.

Oirschot: Alcoholcontrole
Op een aantal punten in Oirschot zijn van zondag 20.00 uur tot maandag
1.00 uur alcoholcontroles gehouden. Van de 61 gecontroleerde bestuurders werd van één persoon een ademanalyse afgenomen. Deze 48-jarige man uit Middelbeers blies 0,55 promille. Er is proces verbaal opgemaakt en de man kreeg een rijverbod van één uur.

Best: Vernieling
Een 18-jarige man uit Best is in de nacht van zondag op maandag om 2.25 uur aan de Nieuwstraat aangehouden. De verdachte wilde na sluitingstijd van een horecagelegenheid eigenlijk nog doorgaan en sloeg de ruit van de toegangsdeur kapot. Er is proces verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie