Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HP gaat DLT-producten van Benchmark Tape Systems leverten

Datum nieuwsfeit: 25-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

00123

HP GAAT DLT-PRODUCTEN VAN BENCHMARK TAPE SYSTEMS LEVEREN

Amstelveen, 25 september 2000 - Hewlett-Packard heeft een OEM-overeenkomst gesloten en gaat DLT1-producten opnemen in zijn databeschermingsportfolio. DLT1-producten worden geleverd door Benchmark Tape Systems Corp. Dit bedrijf specialiseert zich in het leveren van een hoogwaardige lijn DLT-opslagoplossingen. HP's opslaglijn bestaat nu uit QIC/Travan-, DDS-, DLT- en LTO-opslagproducten. Hiermee komt HP tegemoet aan opslagbehoeften op elk niveau, van desktopomgeving tot enterprise-omgevingen.

De DLT1-producten van Benchmark zijn met name geschikt voor prijsbewuste gebruikers in het 'midrange'-opslagsegment. Zij beschikken hiermee over de betrouw-baarheid, prestaties en schaalbaarheid van DLT tegen een passende prijs. Door gebruikers verschillende technologieën aan te bieden, komt HP tegemoet aan de wensen van gebruikers op het gebied van prijs, capaciteit en compatibiliteit.

Benchmark Tape System Corporation is opgericht in 1998 en ontwikkelt tape- en opslagoplossingen die nieuwe niveaus van schaalbaarheid bieden voor de gestandaar-diseerde DLT-technologie. De producten van Benchmark bieden een hoge betrouwbaarheid tegen een zeer gunstige prijs-prestatieverhouding. De producten zijn gebaseerd op DLT-tapetechnologie die in licentie is genomen van Quantum Corp. Deze organisatie heeft een minderheidsbelang in Benchmark en verkoopt zijn producten en diensten wereldwijd via verschillende kanalen en via strategische partners. Bovendien biedt het innovatieve producten en diensten door het leveren van beproefde opslagbeheeroplossingen voor e-businessbedrijven. Meer informatie is te vinden via www.BenchmarkTape.com.

Informatie over Hewlett-Packard is te vinden op www.hp.nl.

Hewlett-Packard is een toonaangevende leverancier van oplossingen en services voor computing en imaging voor zakelijke gebruikers en thuisgebruikers. De activiteiten van HP zijn gericht op het maximaal benutten van de mogelijkheden van internet voor zijn gebruikers en de verspreiding van elektronische diensten.

HP heeft 85.400 werknemers in dienst en behaalde in 1999 een omzet van circa 42,4 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 1999 ruim 2 miljard gulden.

(

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie