Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

WRQ VeraStream biedt integratie voor B2B-communicatie

Datum nieuwsfeit: 25-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

WRQ VeraStream biedt complete integratie voor B2B-communicatie

EAI Solution Suite integreert host applicaties, databases, softwarepakketten en web-applicaties

Den Haag, 25 september 2000 - De VeraStream Enterprise Application Integration (EAI)-suite van WRQ is vanaf vandaag beschikbaar. Deze suite biedt een complete integratie van enterprise hosts, databases en softwarepakketten. Met VeraStream kunnen bedrijven bedrijfskritische informatie, opgeslagen op legacy systemen, beschikbaar en bruikbaar maken voor zakelijke partners en andere gebruikersgroepen. Doordat VeraStream andere applicaties en databases eenvoudig kan integreren, kunnen bedrijven hun systemen snel aanpassen aan veranderende marktcondities.

"Bij het ontwikkelen van e-business en het communiceren met zakenpartners, zijn host systemen de moeilijkst te integreren databronnen," aldus Scott Merrick, Director of Marketing van WRQ's Integration Business Unit. "Meer dan 70 procent van alle grote ondernemingen werkt met applicaties op een mainframe. WRQ heeft 19 jaar ervaring met oplossingen voor host access. Met deze expertise hebben wij robuuste en betrouwbare EAI-oplossingen ontwikkeld die bedrijven helpen bij het oplossen van de moeilijkste integratievraagstukken."

Verastream bevat een Universal Integration Engine die met behulp van een scala aan Adapters verbindingen maakt met host applicaties; databases; software-pakketten, waaronder SAP, Siebel en Baan; en web-applicaties, zonder dat de integriteit van de betrokken software in gevaar komt. Verastream maakt integratie mogelijk van legacy-toepassingen voor bijvoorbeeld CRM, ERP, offertebeheer en acquisitie met de allernieuwste software, waaronder web-applicaties. Dankzij gebruiksvriendelijke grafische ontwerptools stelt Verastream grote ondernemingen in staat om snel e?business en andere innovatieve strategieën te ontwikkelen op basis van diverse applicaties en databases.

Over WRQ
WRQ Inc. is een mondiaal toonaangevend bedrijf op het gebied van softwareoplossingen voor bedrijfsintegratie en bedrijfsconnectiviteit. WRQ is gespecialiseerd in innovatieve software en diensten om informatie optimaal te benutten binnen de huidige complexe e-business-omgevingen. WRQ heeft wereldwijd acht miljoen gebruikers, meer dan de helft van alle Fortune 500-bedrijven gebruikt oplossingen van WRQ. Het bedrijf beschikt wereldwijd over vestigingen en distribueert zijn producten in meer dan vijftig landen via een wereldwijd distributienetwerk. Het hoofdkantoor bevindt zich in Seattle (VS). Het Europese hoofdkantoor is sinds 1989 gevestigd in Den Haag.

VOOR MEER INFORMATIE
WRQ, Vanessa Bakker, tel. + 31 (0)70 - 375 11 00 of Monogram Communication Strategies (MCS) B.V., Robert de Moll, tel. + 31 (0)23 - 562 82 08 WRQ is te bereiken op het Web: www.wrq.com

NOOT: WRQ en de producten van WRQ zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van WRQ. Alle andere in dit bericht genoemde handelsmerken, product- en bedrijfsnamen zijn uitsluitend ter identificatie gebruikt en zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve houders.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie