Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ThunderStore brengt PR onder bij Lammers van Toorenburg

Datum nieuwsfeit: 25-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
ThunderStore brengt PR-belangen onder bij Lammers van Toorenburg PR

Wijchen, Bunnik, 25 september 2000 - ThunderStore in Wijchen heeft haar PR-belangen ondergebracht bij Lammers van Toorenburg PR in Bunnik. ThunderStore is een Nederlands softwarehuis, gespecialiseerd in het ontwikkelen van beveiligingssoftware, content-filteringoplossingen en beheertools. Het productportfolio van ThunderStore bestaat uit verschillende instrumenten om bedrijfskritische data en content binnen Client/Server-omgevingen te beveiligen en te beheren. Naast deze X-Tra Secure-productlijn biedt ThunderStore verschillende encryptietools voor het beschermen van e-mailverkeer en harddisks, beheertools voor desktops en AntiViral Toolkit Pro voor virusprotectie.

Lammers van Toorenburg Public Relations
Lammers van Toorenburg PR werd ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie