Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oprichtingsakte centrum Leeuwenbrink Zoetermeer ondertekend

Datum nieuwsfeit: 26-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

De oprichtingsakte voor het Starterscentrum de Leeuwenbrink wordt bij de notaris ondertekend

In aanwezigheid van notaris Doorduyn van notariskantoor Jacobse Hulsebosch van Loenen & Doorduyn, wordt op dinsdag 26 september om 10.00 uur de stichtingsakte voor het Starterscentrum de Leeuwenbrink. De akte wordt ondertekend door directeur de heer Mark Thieme van ASG de Veer automatisering, tekent de heer Bert Jacques dir. opleidingen Siemens Nederland en de heer A. Zondervan directeur RABO Zoetermeer-Benthuizen.

Het starterscentrum (1000 m² groot, verdeeld in 14 units) is gevestigd in de voormalige boterfabriek Brinkers aan de Bleiswijkseweg. De verbouwing is inmiddels begonnen en de verwachting is dat de verse ICT starters met ingang van 2001 hun talenten tentoon kunnen spreiden in gebouw de Leeuwenbrink.

De gemeente en de st. Lenta hebben gezamenlijk een subsidie in het vooruitzicht gesteld om het starterscentrum, dat mede op initiatief van de gemeente tot stand is gekomen, een goede start te geven. Daarnaast bemiddelt de gemeente in het koppelen van de toekomstige starters aan mentoren afkomstig van de grotere Zoetermeerse ICT bedrijven. Inmiddels hebben zich een aantal starters aangemeld. Geïnteresseerde gegadigden kunnen zich aanmelden bij M&T partners, tel. 3620550

In het gebouw de Leeuwenbrink zijn inmiddels de ICT bedrijven ASG de Veer automatisering en een divisie van Siemens Nederland gevestigd. De Leeuwenbrink mag representatief genoemd worden voor de ambities die Zoetermeer heeft op het gebied van toekomstige ICT ontwikkelingen.Gemeente Zoetermeer © September 2000

Last update: 26 September 2000 (8:36)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie