Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start samenwerking ZyLAB en Forensic-experts van Fox-IT

Datum nieuwsfeit: 26-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

ZyLAB en de forensic-experts van Fox-IT starten strategische samenwerking

Amsterdam, september 2000 -ZyLAB, ontwikkelaar van document imaging en full-text retrieval software, is een strategische samenwerking aangegaan met de Delftse forensische experts van Fox-IT teneinde professionele encryptie aan te bieden voor de ZyIMAGE CD-Publishing en de ZyIMAGE Webserver. Daarnaast kan Fox-IT een totaaloplossing aanbieden voor fraudeonderzoek met ZyIMAGE.

"Middels de samenwerking met de forensische experts van Fox-IT kunnen wij nu een totaaloplossing aanbieden voor het professioneel encrypten van met ZyIMAGE geproduceerde CD-Rom's en ZyIMAGE Webserver verbindingen", vertelt Jan Scholtes, directeur van ZyLAB Europe BV. "Veel van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie