Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HAPPYTRAVEL schiet uit de startblokken

Datum nieuwsfeit: 26-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

HAPPYTRAVEL

HAPPYTRAVEL schiet uit de startblokken

Happytravel, het internet-reisportaal voor 'onbegrensd reisgenot', kent sinds haar officiële start op 18 juni jongstleden een grote groei. Inmiddels weten maandelijks ruim 100.000 bezoekers Happytravel te vinden. Deze bezoekers genereren ruim 600.000 pageviews. Verwacht wordt voor het einde van 2000 maandelijks meer dan 1 miljoen pageviews te genereren.

Happytravel biedt de (inter)nationale reiziger veel nuttige en interessante informatie, variërend van informatie over iedere gewenste bestemming voor zon- en sneeuwvakanties tot adressen voor het kopen van reisartikelen en alles daartussen. Al deze informatie is overzichtelijk ingedeeld en aldus eenvoudig te raadplegen. Verder zijn er ook mogelijkheden voor reizigers om zelf deel te nemen aan de informatievoorziening bij Happytravel, middels de diverse forums en/of het plaatsen van eigen reisverhalen.

Uiteraard is informatie niet het enige dat geboden wordt. Happytravel biedt haar bezoekers de mogelijkheid online vliegtickets, hotels en autohuur te boeken. Voor de verkoop van de vliegtickets is Happytravel onlangs een samenwerkingsverband aangegaan met ATP Online, waardoor bezoekers direct kunnen profiteren van de speciale, door ATP geboden, lage tarieven.
In samenwerking met Holiday Cars heeft Happytravel een autohuurmodule ontwikkeld, waarin bezoekers direct online een volledig 'inclusief-tarief' voorgeschoteld krijgen en zodoende op de plaats van bestemming niet geconfronteerd worden met toeslagen voor verzekeringen en dergelijke. Verder wordt voor het huren van een auto via Happytravel de laagste prijs gegarandeerd.
De 40.000 hotels in het hotelsysteem op bestemmingen wereldwijd worden nagenoeg allemaal op uitgebreide wijze beschreven, waarbij gebruik wordt gemaakt van fotomateriaal en soms videobeelden.

Happytravel streeft ernaar in de toekomst haar bezoekers zoveel mogelijk informatie en online-koopmogelijkheden te (blijven) bieden. In dat kader is zij permanent op zoek naar eventuele partners en worden op korte termijn online mogelijkheden geboden voor het regelen/reserveren van cruises, reisverzekeringen en vakantiewoningen.

De verkoop van banners en 'sponsorships' op Happytravel wordt door Doubleclick Benelux voor haar rekening genomen.

Uvindt Happytravel op : www.happytravel.nl Voor vragen kunt U contact opnemen met:

Tom Spruijt
E-mail: (tom@happytravel.nl)
Telefoon: 073-6111531

26 sep 00 15:33

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie