Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vobis haalt t for telecom in huis

Datum nieuwsfeit: 26-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Vianen, 26 september 2000

t for telecom ook 'in house' bij Vobis

Unieke samenwerking in mobiele communicatie

t for telecom en Vobis gaan de krachten bundelen op het gebied van mobiele communicatie. Na een succesvolle pilot in een drietal Vobis-winkels gaat t for telecom eigen units starten in 25 à 30 Vobis-winkels. In deze units zijn allerlei telecomproducten te krijgen, zoals telefoonaccessoires, carrier select producten en verzekeringen. Reden voor deze strategische alliantie is voor betrokken partijen het steeds verder in elkaar vloeien van IT en telecommunicatie.

Bob Mols, managing director t for telecom: "We hebben het al lang niet meer over mobiele telefonie, maar over mobiele communicatie. Wat ons betreft een combinatie van beeld, geluid en tekst. Het aandeel spraak zal steeds verder teruglopen. De samenwerking met Vobis bereidt ons daarop voor."

De pilot in Vobis Superstore Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer liet zien dat er een enorme behoefte is aan deze vorm van diensten. Mols: "Naast deze eigen grotere units willen we in de overige vestigingen van Vobis vitrines plaatsen met standaard pre-paid-pakketten. Grootste voordeel van de samenwerking is dat beide partijen hun expertise bundelen. Vobis benut onze expertise op het gebied van mobiele telecommunicatie. Wij op onze beurt leren van de enorme kennis van Vobis op het gebied van hardware en software. Een combinatie die over een aantal jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden is."

Bundeling krachten
Ook Hans Gijsen, General Manager van Vobis, spreekt van een unieke samenwerking: "De samenwerking is een bewuste keuze. Het heeft voor ons geen zin opnieuw het wiel uit te vinden. Je wordt dan een ondernemer die achter de feiten aanloopt. Beter is je te richten op eigen specialisme en kennis en kracht te koppelen. Met deze samenwerking doen we dat en kunnen we onze mobiele klanten perfect van dienst zijn."

t for telecom
t for telecom is een jonge, snelgroeiende winkelketen op het gebied van mobiele telefonie met circa 70 winkels in Nederland. De winkelformule van t for telecom verschaft de consument alles wat hij maar wil weten over netwerken, tarieven, abonnementsvormen, telefoontoestellen en aanvullende producten en diensten.
t for telecom maakt deel uit van de internationale onderneming Interactive Telecom Solutions. Nog dit jaar zal ITS de t for telecom-keten ook in Duitsland introduceren. Total Repair Solutions (reparatie mobiele telecommunicatie apparatuur), Harmony Financial Services (o.a. verzekeringen mobiele telefoons) en Simple Mobile Solutions (mobiele internetdiensten) zijn eveneens bedrijven binnen de ITS Group.

Vobis
Vobis computerspeciaalzaken verkopen een uitgebreid assortiment aan computers, software en accessoires. Naast haar eigen merk Highscreen computers verkoopt Vobis ook een groot assortiment A-merken computers en randapparatuur.
Vobis heeft momenteel 50 vestigingen in Nederland. Dit aantal zal naar verwachting nog worden uitgebreid met nieuwe winkels op nieuwe locaties. Het hoofdkantoor in Vianen is verantwoordelijk voor de inkoop, marketing, distributie en de service t.b.v. alle vestigingen.


Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie