Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Verkeersongeval met letsel

Datum nieuwsfeit: 26-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 26-09-2000 Persbericht district Land van Cuijk

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL Bij een verkeersongeval op de Millseweg in Beers is maandagmiddag rond 14.50 uur een 37 jarige inwoner uit Cuijk gewond geraakt. Een 12 jarige fietser uit Beers wilde vanaf het fietspad linksaf de Graafseweg inrijden. Op dat moment werd hij ingehaald door de bromfietser waarna een botsing volgde. Beide bestuurders kwamen ten val. De bromfietser is met letsel aan zijn been naar het ziekenhuis gebracht.

AUTOS UITGEBRAND Op de Hoogveldseweg in Velp brandden dinsdagmorgen rond 04.40 uur twee autos uit. Beide branden bleken aangestoken te zijn. Een van de autos bleek in dezelfde nacht gestolen te zijn in Langenboom. De autos brandden geheel uit.

INBRAAK IN WONING In de nacht van maandag op dinsdag is geprobeerd in te breken in een woning aan de Bontsestraat in Cuijjk. De bewoners werden wakker toen hun hond begon te blaffen. Bij daglicht bleek de slotplaat van de deur vernield te zijn. Er is niemand binnen geweest.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie