Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraakbijeenkomst Gemeente Amsterdam over burgermeester

Datum nieuwsfeit: 26-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amsterdam

Gemeenteraad geeft inspraak over de nieuwe burgemeester

Vooruitlopend op de vaststelling van het profiel van de nieuwe burgemeester, wil de gemeenteraad de mening van de Amsterdammers peilen. De politieke partijen in de gemeenteraad van Amsterdam willen graag weten wat de Amsterdammers verwachten van hun nieuwe burgemeester.

Op dinsdag 26 september om 20.00 uur, is er in de Boekmanzaal van het Stadhuis een inspraakbijeenkomst. Alle fractievoorzitters van de partijen zullen hierbij aanwezig zijn.

Amsterdammers worden via een advertentie in de kranten en de gemeentelijke website opgeroepen naar deze inspraakbijeenkomst te wensen kenbaar maken.

De gemeenteraad stelt in een speciale avondzitting op woensdag 4 oktober aanstaande om 19.30 uur, het profiel van de nieuwe burgemeester vast. De Commissaris van de Koningin is bij dit debat aanwezig. In deze vergadering wordt eveneens de vertrouwenscommissie uit de leden van de gemeenteraad samengesteld en ingesteld. Deze vertrouwenscommissie zal de Commissaris van de Koningin adviseren over haar voorkeuren van de kandidaten.

Pb-76 Amsterdam, 22 september 2000

Guus Schokker 5523533

^


-

© gemeente Amsterdam - 22-09-2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie