Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergadering WOP Schollevaar

Datum nieuwsfeit: 26-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Vergadering WOP Schollevaar

Op dinsdag 26 september aanstaande vergadert het WijkOverlegPlatform Schollevaar.
De vergadering wordt gehouden in het Buurtcentrum aan het Maria Danneelserf en begint om 19.30 uur.

Op de agenda staat onder het jaarwerkplan 2000/ 2001 voor het WijkOverlegPlatform. Ook wordt er gesproken over het Opzoomeren en een voorstel voor het organiseren van ontmoetingsavonden voor nieuwe wijkbewoners. Hiernaast komen alle lopende projecten in de wijk aan de orde. De stand van zaken van het
wijkleefbaarheidsbudget 2000 wordt besproken en natuurlijk is er ruimte voor suggesties en vragen over de buitenruimte. Vanuit de werkgroepen wordt gerapporteerd aan het WijkOverlegPlatform. Onder voorbehoud is er bovendien een presentatie van de voorlopige opzet van de herontwikkeling Schollevaar Oost.

Spreekuur
Een uur voorafgaand aan de vergadering van het WijkOverlegPlatform houdt de wijkwethouder, de heer R.P. Binnendijk een spreekuur. Het spreekuur begint dus om 18.30 uur en eindigt om 19.30 uur en vindt ook plaats in het buurtcentrum aan het Maria Danneelserf.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie