Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gaslichtwater.nl start met digitale vacaturebank

Datum nieuwsfeit: 27-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
gaslichtwater.nl start met digitale vacaturebank.

gaslichtwater.nl start met een gratis digitale vacaturebank. Op deze vacaturebank zullen personeelsadvertenties gratis door gaslichtwater.nl geplaatst worden. Energiebedrijven, uitzendbureaus, detacheringbureaus maar ook bedrijven die affiniteit hebben met de energiemarkt zoals installateurs, adviesbureaus, etc. kunnen hun personeelsadvertenties gevraagd / aangeboden opgeven. De advertenties blijven ca 3-4 weken op de vacaturebank staan en zullen daarna verwijderd worden. Indien de vacature nog niet vervuld is, kan de desbetreffende instantie deze opnieuw aanmelden. Ook deze dienst is volledig kosteloos. Wilt u op de hoogte gehouden worden van allerlei nieuws omtrent de liberalisering van de energiemarkt, meldt u dan ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie