Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Living Tomorrow Groep kiest voor Bricsnet

Datum nieuwsfeit: 27-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dit is een bericht van Bricsnet's email service. corporate.bricsnet.com
Living Tomorrow groep selecteert Bricsnet's geavanceerde technologie voor "Huis en kantoor van de toekomst"

Gent, België en Delft, Nederland 27 september 2000 -- Bricsnet, (EASDAQ: BSNT), de wereldwijde aanbieder van Internet diensten en software applicaties voor de wereldwijde bouwiindustrie heeft vandaag aangekondigd dat haar innovatieve op de bouwmarkt geënte "end-to-end" technologie worden gebruikt om het "Huis en kantoor van de toekomst" in Amsterdam te bouwen. Geïnspireerd door de visie hoe personen in de toekomst zullen leven en werken selecteert de Living Tomorrow groep 's-werelds toonaangevende bedrijven, universiteiten, media en overheden om hun kennis, diensten en materialen te leveren aan hun projecten. Deze participanten, meestal marktleiders in hun professie, zijn door Living Tomorrow geselecteerd om hun toekomstvisie en de bereidheid om actief te participeren in de komende periode van vijf jaar. Bricsnet is voor dit project geselecteerd als bouwkundige provider van informatie technologie.

Voor het volledige Engelstalige persbericht zie: corporate.bricsnet.com/about/aboutus/latestnews.asp?site=1.Bricsnet.nl -- de e-marketplace voor de internationale bouwindustrie

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie