Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mailtjes als steun voor zeilster Margriet Matthijsse

Datum nieuwsfeit: 27-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nieuws van Margriet Matthijsse uit Sydney

De meelevende watersporter heeft het waarschijnlijk al gemerkt: Margriet kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Neerlands trots in de Europeklasse vocht zich afgelopen weekend terug tot een knappe vijfde plek in het algemeen klassement. Na wat tegenslagen gisteren zal het er vanacht en morgen op aankomen.

Met een flinke puntenachterstand op de top drie zal het voor Margriet moeilijk worden zich een podiumplek te verwerven. Met 55 punten, 1 aftrek, (Haar Argentijnse opponent Amato staat met 31 punten op een eerste plek), wordt het lastig voor Margriet. Aan de andere kant volgen nog twee wedstrijddagen en een aftrekrace.

De huidige stand:

1. Serena Amato (ARG), 31 pts

2. Shirley Robertson (GBR), 32 pts

3. Neus Garriga (ESP), 45 pts

4. Kristine Roug (DEN), 49 pts

5. Margriet Matthijsse (NED), 55 pts

Haar vijfde plek bemachtigde Margriet door wisselende resultaten. Na de eerste race was er nog geen vuiltje aan de lucht: 1e. Tijdens de tweede race liep het mis en werd ze 24e. Ook de derde manche liep uit op een teleurstellende 19e plek waarna Margriet zich goed revancheerde: 2e, 6e, 5e en 3e. Gisteren verspeelde ze kostbare punten met een 19e plaats.

Dat betekent dus aanpoten voor 'onze' Margriet, maar niets is onmogelijk! Natuurlijk moet er eerst nog gevaren worden en vooralsnog ziet het er goed uit: veel wind - de favoriete omstandigheden van Margriet - en een wedstrijdveld waar vrijwel alle toppers wisselend presteren. Kortom de kansen om een podiumplek te bemachtigen zijn aanwezig.
Maar niet zonder wat extra steun van ons!
Stuur Margriet daarom een aanmoedigingsmail zodat ze weet dat wij achter haar staan. Doe mee en help Margriet aan die Olympische plak!

Surf naar adventure.hiswa.nl/margriet_matthijsse en stuur Margriet jouw succeswensen. Hiswa.nl zorgt ervoor dat je bericht zo snel mogelijk in Sydney is!

Deze nieuwsbrief is een uitgave van:
Amsterdam RAI
Digitale Media

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie