Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergunningen Milieubeheer gemeente Voorschoten

Datum nieuwsfeit: 27-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Voorschoten

Wet Milieubeheer

Ontwerp-vergunning

Burgemeester en wethouders zijn van plan om aan Seperation Technologies b.v. aan de Rouwkooplaan 13 in Voorschoten, een nieuwe de gehele inrichting voor de assemblage van waterzuiveringsinstallaties omvattende vergunning (revisievergunning) te verlenen. Dit in verband met eerder gemelde uitbreiding van de inrichting met een loods (Rouwkooplaan 15). Een aantal bedrijfsactiviteiten die eerst plaats vonden aan de Rouwkooplaan 13 vinden nu plaats aan de Rouwkooplaan 15.

Het ontwerp van de vergunning ligt met bijbehorende stukken vanaf 27 september 2000 gedurende vier weken ter inzage bij het informatiecentrum bij bureau Voorlichting en Communicatie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie