Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mediasurface tekent partnercontract met Devote

Datum nieuwsfeit: 27-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Mediasurface tekent internationaal partnercontract met Devote

Hilversum, 27 september 2000 Mediasurface heeft onlangs een internationaal partnercontract getekend met Devote. Onderwerp van de nieuwe overeenkomst is Mediasurface 3.0, de flexibele content management applicatie van Mediasurface. Devote wordt ASP-implementatiepartner van Mediasurface en gaat het product ook gebruiken voor haar eigen intranet, dat naar verwachting eind 2000 operationeel is. Daarnaast wordt Devote ASP-/implementatiepartner voor Mediasurface.

De Mediasurface applicatie vormt een uitstekende aanvulling op het uitgebreide dienstenpakket van Devote. Devote implementeert Mediasurface bij de afnemer zelf of biedt het pakket aan als ASP-applicatie. Doorslaggevende factor bij Devotes keuze voor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie