Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bekendmaking alcoholvergunningen Ede

Datum nieuwsfeit: 27-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Ede hebben op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet aan de volgende bedrijven vergunning verleend voor het schenken van alcoholhoudende drank:


- Zalencentrum/café De Prinsenhof Barneveldseweg 16 Lunteren
- Eetcafé De Pyramide Parkweg 37 Ede

De Burgemeester van Ede heeft op grond van artikel B24a van de Algemene Plaatselijke Verordening Ede aan de volgende bedrijven vergunning verleend voor het exploiteren van een horecabedrijf:


- Eetcafé De Pyramide Parkweg 37 Ede

Voor meer informatie kunt u op afspraak terecht bij de Gemeente Ede, afdeling Algemene en Juridische Zaken (vergunningen), Raadhuisplein (ingang Centrum) in Ede, tel. (0318) 68 08 61.

Op grond van de bepalingen van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden gedurende 6 weken na de datum van bekendmaking schriftelijk tegen de vergunning op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening Ede en de Drank- en Horecaverordening 1994 bezwaar indie­ nen bij de burgemeester van Ede, Postbus 9022, 6710 HK EDE.

Op grond van de Drank- en Horecawet kunnen belanghebbenden gedurende 6 weken na de datum van bekendmaking tegen de vergunning beroep instellen bij Gedeputeerde Staten en derde belanghebbenden kunnen bezwaar instellen bij burgemeester en wethouders van Ede.Ede, 27 september 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie