Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tweede campagneluik 'Wonen in Brussel' van start

Datum nieuwsfeit: 27-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap

PERSMEDEDELING

VAN HET MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP

27 september 2000

Tweede campagneluik 'Wonen in Brussel' van start

Op maandag 25 september is het tweede luik van de campagne ter bevordering van 'Wonen in Brussel' van start gegaan. Dat gebeurde met de heruitzending van de radiospotjes die ook al in het voorjaar te horen waren.

De radiospotjes zullen vier weken lang uitgezonden worden, telkens op maandag, dinsdag en woensdag rond de ochtend- en de avondspits. Tot 4 oktober worden ze uitgezonden op Radio 1, daarna neemt Studio Brussel ze over tot 18 oktober.

Tegelijkertijd verschijnen er advertenties in Flair, Knack, Humo en Onze Tijd. Opnieuw is er een grote folderuitdeelactie gepland, ditmaal niet op Brusselse kruispunten en aan Brusselse treinstations, maar aan de ingang van grote ondernemingen in Brussel. Die actie vindt plaats op 23, 24 en 25 oktober.

Nieuw in de campagne is de televisiespot, die een variatie is op het idee van de radiospots: terwijl heel Vlaanderen zich in de file naar het werk begeeft, wordt een Brussels koppel langzaam wakker. De televisiespot (waarvan er twee uitvoeringen zijn) wordt twee weken lang, van 2 tot en met 15 oktober, uitgezonden op TV1 en Canvas, telkens voor en na de nieuwsuitzendingen.

De campagne rond 'Wonen in Brussel' is een initiatief van het ministerie van de Vlaamse gemeenschap en heeft als doel het infocentrum 'Wonen in Brussel' te promoten.

Voor meer persinfo : Gunter Bousset, adjunct van de directeur
tel. 02- 553 57 34; fax: 02- 553 56 34
e-mail : (gunter.bousset@coo.vlaanderen.be)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie