Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Duizendste ontwerper afgeleverd door TU Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 27-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Technische Universiteit Eindhoven

27 september 2000

Duizendste technologisch ontwerper afgeleverd door TU Eindhoven Eindhoven, 27 september - Vandaag is aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) de duizendste technologisch ontwerper afgestudeerd. Aan de TU/e verzorgt het Stan Ackermans Instituut ontwerpersopleidingen, tweejarige vervolgopleidingen voor academici. Technologisch ontwerpers zijn in staat om ontwerpvraagstukken snel en creatief op te lossen. Zij combineren een gedegen technische opleiding met sterke sociale vaardigheden. De oorsprong van de ontwerpersopleidingen ligt in een akkoord, gesloten in 1985 tussen de Raad van Centrale Ondernemingsorganisaties (RCO) met de toenmalige onderwijsminister Deetman. De TU/e startte als eerste met het opleiden van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie