Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CAO onderhandelingen verpleegkundigen opgeschort

Datum nieuwsfeit: 27-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NU'91

NIEUWSBRIEF

woensdag 27 september 2000

CAO onderhandelingen opgeschort

Nadat de CAO onderhandelingen gisteren vroegtijdig werden afgebroken, omdat actievoerende verpleegkundigen en verzorgenden de vergaderruimte bezet hielden, zijn vanmiddag om 17.00 uur de onderhandelingen opnieuw gestart. Werkgevers hebben tijdens dit overleg een nieuw bod op tafel gelegd. NU'91 en de bonden hebben hierna besloten het overleg op te schorten om het nieuwe werkgeversbod goed te kunnen bestuderen. Volgende week zal verder worden gepraat. Op dit moment is er nog geen nadere informatie beschikbaar over het gedane bod. Zodra er meer informatie is, hoort u dit zo spoedig mogelijk.Wij willen u verzoeken dit bericht verder te verspreiden.

Heeft u collega's die de komende periode ook op de hoogte willen worden gehouden door middel van onze E-mail nieuwsbrief, dan kunnen zij hun e-mail adres aan ons doorgeven via
(gehandicaptenzorg@nu91.nl) .

NU'91 beroepsorganisatie van de verpleging

www.nu91.nl tel. 030-2964144

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie