Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoogleraarsbenoeming UvA: Dr. R.P.J. Oude Elferink

Datum nieuwsfeit: 27-09-2000
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamHoogleraarsbenoeming: Dr. R.P.J. Oude ElferinkDr. R.P.J. Oude Elferink (1956) is benoemd tot hoogleraar Experimentele hepatologie aan de Faculteit der Geneeskunde van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Ronald Oude Elferink studeerde in 1981 aan de UvA cum laude af in de Biochemie. Daarna deed hij vier jaar lang promotieonderzoek bij de toenmalige vakgroep Biochemie van de UvA. In 1985 promoveerde Oude Elferink op het proefschrift Biosynthesis, transport and processing of lysosomal a-glucosidase. Na een jaar postdoc te zijn geweest bij het Biotechnologisch Centrum van de UvA volgde in 1986 een aanstelling als biochemicus ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie