Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoorzitting Welzijnsprogramma 2001 in Rijswijk

Datum nieuwsfeit: 28-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rijswijk

Hoorzitting Welzijnsprogramma 2001

Op donderdag 28 september 2000 om 19.30 uur zal onder voorzitterschap van wethouder E.G.Th. Braam een hoorzitting worden gehouden over het welzijnsprogramma 2001. Ook de raadsleden zijn voor deze hoorzitting uitgenodigd. In dit ontwerp-welzijnsprogramma staan onder meer de subsidiebudgetten vermeld, die de diverse instellingen in Rijswijk ontvangen voor de activiteiten die zij ondernemen. Tijdens deze hoorzitting kunnen mondelinge bezwaren naar voren gebracht worden en bestaat gelegenheid tot het stellen van vragen. De hoorzitting vindt plaats in het stadhuis, Generaal Spoorlaan 2 te Rijswijk. De besturen van de instellingen die zijn opgenomen in het welzijnsprogramma ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie