Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verleende kapvergunning gemeente Zutphen

Datum nieuwsfeit: 28-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zutphen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zutphen

Kapvergunningen

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend, dat zij op 28 september 2000 de volgende kapvergunningen hebben verleend:

NAAM AANVRAGER ADRES SOORT BOOM

Work Wise Kleine Belt 1, 1a 7 coniferen

NB:
Tegen dit besluit kan iedere belanghebbende gemotiveerd bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Het bezwaar moet worden ingediend binnen zes weken na de dag welke hierboven is vermeld.
Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking: van de kapvergunning kan derhalve onmiddellijk gebruik worden gemaakt. Belanghebbenden kunnen echter een voorlopige voorziening (schorsing) vragen bij de president van de rechtbank te Zutphen. Voor kapvergunningen die aan de gemeente zelf zijn verstrekt is het niet noodzakelijk schorsing te vragen, omdat niet tot kappen wordt overgegaan voordat een beslissing is genomen op een ingediend bezwaarschrift.
Voor meer informatie hierover kunt u zich wenden tot de Dienst Stadswerk, afdeling Bedrijfsvoering en Grondzaken, mevrouw M.M. Brinker, telefoon 587304.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie