Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraak bestemmingsplan Oudeland Berkel en Rodenrijs

Datum nieuwsfeit: 28-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Berkel en Rodenrijs
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Inspraak voorontwerp bestemmingsplan Oudeland

Burgemeester en wethouders van Berkel en Rodenrijs maken bekend, dat met ingang van 28 september 2000 gedurende vier weken het voorontwerp van het bestemmingsplan Oudeland voor eenieder ter inzage ligt bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op het gemeentehuis aan de Raadhuislaan 1. De afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling is op werkdagen van 09.00 uur tot 13.00 uur voor publiek geopend. Het voorontwerp van het bestemmingsplan heeft tot doel de aanleg van een bedrijventerrein met bijbehorende voorzieningen mogelijk te maken. Het plangebied Oudeland is globaal gelegen tussen de Zuidersingel, de Molenweg, de Bovendijk en de westzijde van het bedrijventerrein Rodenrijs.
Het bestemmingsplan is een zogenaamd "globaal" bestemmingsplan dat in een later stadium door Burgemeester en Wethouders dient te worden uitgewerkt. Hiernaast zijn in het plan gronden gereserveerd voor de aanleg van een gedeelte van de provinciale weg N470, groenvoorziening en water.
Gedurende de termijn van inzagelegging kunnen inspraakreacties omtrent het ontwerp kenbaar gemaakt worden aan het college van Burgemeester en Wethouders van Berkel en Rodenrijs, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs.
Op woensdag 11 oktober 2000 is er een inloopavond van 19.30 tot 22.00 uur in het gemeentehuis, waarbij belangstellenden kennis kunnen nemen van de planopzet en planinhoud van het bestemmingsplan. Gedurende de avond zullen leden van het gemeentelijk planteam Oudeland aanwezig zijn om desgewenst vragen van belangstellenden over het plan te beantwoorden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie