Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatie-avond over inbraakpreventie-project Weert

Datum nieuwsfeit: 28-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Weert

20 september 2000
INFORMATIE-AVOND OVER INBRAAKPREVENTIE-PROJECT IN WIJK BOSHOVEN

In zaal Don Bosco in de Weerter wijk Boshoven vindt donderdag 28 september a.s. voor de inwoners van de wijk een informatiebijeenkomst plaats over een inbraakpreventie-project. In die bijeenkomst wordt uitleg gegeven over het project, dat erop gericht is de woningen in de wijk beter tegen inbraak te beschermen. Ook de brandveiligheid van de huizen wordt onder de loep genomen. In het project werken politie, wijkraad en gemeente samen. De samenkomst begint om 19.30 uur.

Het project in Boshoven maakt deel uit van een veelomvattend project in het politiedistrict Weert om de inbraakveiligheid van woningen te verhogen. In dat verband is er sinds medio 1998 een team van geüniformeerde preventie-adviseurs aan de slag. Zij benaderen per wijk, buurt of dorp alle bewoners van de in totaal 43.000 huizen in het politiedistrict om ze van advies te dienen. Eerder al werden adviezen uitgebracht in de plaatsen Wessem, Heythuysen, Leveroy, Heibloem, Horn, Baexem, Meijel, Ell, Thorn en Nederweert. Wat Weert betreft zijn adviezen uitgebracht in de wijken Molenakker, Keent, Leuken en de kerkdorpen Altweerterheide, Swartbroek, Tungelroy en Laar. Nu is dus de wijk Boshoven aan de beurt. Wie mee wil doen aan het project kan rekenen op bezoek van een speciale preventie-adviseur die bekijkt hoe het huis beter kan worden beschermd tegen inbraak.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie