Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeerseducatie voor jongeren in Overijssel

Datum nieuwsfeit: 28-09-2000
Bron: Provincie Overijssel
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

Verkeerseducatie moet kwetsbaarheid jongeren verminderen

Jongeren in het verkeer. Een kwetsbare groep. Door meer verkeerslessen in het voortgezet onderwijs te geven, streeft het Regionaal Orgaan voor de Verkeersveiligheid in Overijssel (ROVO) ernaar de kwetsbaarheid te verminderen. Onlangs werd er een convenant getekend met de gemeente Raalte. Op 28 september ondertekenen het ROVO, vier scholen uit Almelo en de gemeente Almelo eveneens een convenant, waarbij verkeerseducatie officieel geïntegreerd wordt in het lespakket.

Daardoor stijgt het aantal Overijsselse scholen met verkeerslessen voor twaalf- tot zestienjarigen tot 24. Juist die leeftijdsgroep valt, als ze de basisschool verlaat, qua verkeerslessen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie