Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bestemmingsplan ter inzage bij gemeenteraad Ede

Datum nieuwsfeit: 28-09-2000
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Ontwerp-bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van 28 september 2000 t/m 25 oktober 2000 het volgende ontwerp-bestemmingsplan ter inzage ligt:

2e partiële herziening bestemmingsplan 'Hoekelumse Eng' De praktijkschool agrarische techniek, tuinbouw, bloemenbranche en levensmiddelentechnologie (IPC-plant) wil haar faciliteiten uitbreiden om de continuïteit van het opleidingscentrum te kunnen waarborgen. Deze uitbreiding bestaat uit de aanleg van een kassencomplex. Omdat het kassencomplex wordt gebouwd op de locatie van het bestaande tractoroefenterrein zal dit oefenterrein worden verplaatst ten zuiden van het gebouw 'AT', waar momenteel een sportveld is gelegen.

Het bovengenoemde ontwerp-bestemmingsplan ligt ter inzage bij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie