Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: district De Leijgraaf

Datum nieuwsfeit: 28-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 28-09-2000
Persbericht district De Leijgraaf

RAMKRAAK NIET GELUKT

Afgelopen nacht rond 04.00 uur hebben twee onbekende mannen gepoogd een ramkraak te plegen in een winkel aan de Galerij in Uden. Een getuige zag hoe het tweetal probeerde een paaltje uit de grond te halen. Toen dat niet lukte deden zij een poging een winkelruit te ver-nielen. De ruit ging niet kapot, waarna de mannen wegreden in de richting van de Patsoor Spieringsstraat.

WONINGINBRAAK

Bij een inbraak woensdagmiddag in een woning aan het Kleinveld in Uden is een videoreor-der gestolen. Het is niet duidelijk hoe de dader is binnengekomen.

TWEE GEWONDEN BIJ AANRIJDING

Vanmorgen zijn bij een aanrijding op het Kraanmeer in Erp twee vrouwen zwaar gewond geraakt. De aanrijding ontstond toen een 32-jarige autobestuurster uit Uden door nog onbe-kend oorzaak in een bocht met haar auto in een slip raakte. De vrouw reed vervolgens een boom een boom uit de grond en kwam tot stilstand tegen een tweede boom. Het slachtoffer liep door de aanrijding letsel op aan gezicht en rug. Haar 25-jarige medepassagiere, eveneens afkomstig uit Uden, had hoofdletsel en diverse breuken. Zij is door de brandweer uit de auto bevrijd. Een mobiel medisch team uit Nijmegen heeft beide slachtoffers vervoerd naar het Radboud Ziekenhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie