Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: fietser rijdt door na ongeval

Datum nieuwsfeit: 28-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: gehele regio 28-09-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Nijland, 0320-266 825

Meisje licht gewond, fietser rijdt door
LELYSTAD - Een 6-jarige meisje is gistermiddag in de Schouw licht gewond geraakt toen zij, terwijl ze op straat speelde, in botsing kwam met een fietser. De fietsende man, gekleed in een bruine jas en grijze broek, is zonder te stoppen doorgereden. Getuigen van het ongeval hebben de politie gebeld, die er ook niet in geslaagd is de identiteit van de man te achterhalen. Het meisje liep een schram op haar rug en een paar blauwe plekken op en hoefde niet naar het ziekenhuis.

Aanhoudingen na vernieling
ALMERE - Surveillerende agenten werden afgelopen nacht door een horeca-ondernemer aangesproken die net een wegrennende jongeman in de kraag had gegrepen en de agenten vertelde dat de man samen met een paar anderen met stoelen had gegooid in zijn zaak en daarbij een vitrine vernield had. De agenten hebben de man (25 uit Almere) overgenomen en overgebracht naar het politiebureau. Later die nacht is een tweede verdachte aangehouden, een 23-jarige Almeerder. Allebei de verdachten zijn voor de nacht ingesloten en moeten nog worden verhoord.

In de andere gemeentes in Flevoland hebben zich sinds gisteren geen bijzonderheden voorgedaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie