Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verslag Gemeentedag 2000 in Den Helder

Datum nieuwsfeit: 28-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Gemeentedag 2000: druk bezocht, gezellig en levendig

betreft: week: week 39

Afgelopen zaterdag was het een drukte van belang rondom het stadhuis: het was Gemeentedag, en daarom hield de gemeente open huis. Dat het thema dit jaar jeugd en jongeren was, was goed te merken. Voor die leeftijdscategorie was er dan ook van alles te zien en vooral te doen.

Nadat burgemeester Hoekzema om 10.00 uur als volleerd brandweerman de dag open spoot, konden de kinderen hun hart ophalen bij de stratenmakers, achter de computers, bij de activiteiten van Triton, in de verkeerstuin, bij de brandweer, de GGD, Triade, de schmink en de stands van de gemeentelijke diensten.Er was te veel om op te noemen.

De dag werd afgesloten met een jongerendebat. De jongeren hadden onder meer een overduidelijke mening over het uitgaan in Den Helder én de watertoren. Wethouder Waltmann koos de beste debater: Nicolle Bolkestein, een nieuw lid van de JongerenAdviesRaad (JAR) won vanwege haar sterke inbreng in het debat twee kaartjes voor de rock `n rollmusical Buddy Holly.

De foto's op deze pagina geven u een kleine impressie van de activiteiten van afgelopen zaterdag. Er zijn gedurende de dag veel meer foto's gemaakt. Vanaf maandag 2 oktober hangen ze in de hal van het stadhuis. Nabestellingen zijn tegen kostprijs mogelijk.

laaste verandering: september 28, 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie