Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kwaliteitskeurmerk voor de markthandel

Datum nieuwsfeit: 28-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Kwaliteitskeurmerk

De CVAH (Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel) heeft zich in een bijzondere algemene vergadering op 25 september 2000 uitgesproken de professionalisering van de ambulante handel (markt, straat en rivierhandel) in Nederland te verbeteren. Hiervoor wordt een facilitair bedrijf (FBAH, facilitair bedrijf voor de ambulante handel) opgericht dat naast de bestaande bestuurlijke organisatie zich in zeer brede zin zal gaan bezighouden met ondersteunen van alle facetten voor de 25.000 ondernemingen in de ambulante handel. Dit varieert van beleidsadvisering aan gemeenten tot begeleiding van ambulante ondernemers in hun functioneren. Speerpunt hierin is het invoeren van een erkenning in de ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie