Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanpassing structuurplan Breda Noordoost-Teteringen

Datum nieuwsfeit: 29-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

AANPASSING STRUCTUURPLAN BREDA NOORDOOST TETERINGEN

De gemeenteraad heeft op 27 mei 1999 het structuurplan Breda Noordoost-Teteringen vastgesteld. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht zijn diverse bezwaarschriften ingediend tegen het besluit van de gemeenteraad. De commissie bezwaar- en beroepschriften heeft inmiddels advies uitgebracht aan het college. Het college legt het advies van de commissie bezwaar- en beroepschriften ongewijzigd voor aan de gemeenteraad.

De commissie adviseert de ingediende bezwaren ongegrond te verklaren, met uitzondering van het onderdeel golfbaan. Daarvoor moet eerst een MER procedure (Milieu Effect Rapportage) gevoerd worden. Het college stelt de raad voor hiermee in te ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie