Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijziging naam en telefoonnummer Noord-Hollands Landschap

Datum nieuwsfeit: 29-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Om diverse redenen heeft het bestuur van Het Noordhollands Landschap met ingang van heden de naam van de organisatie aangepast aan de nieuwe spelling. We schrijven onze naam voortaan als volgt: Het Noord-Hollands Landschap.

Tevens wordt de telefooncentrale van het hoofdkantoor van Het Noord-Hollands Landschap vervangen, hetgeen andere telefoonnummers ten gevolge heeft. Het kantoor is vanaf 29 september te bereiken onder het telefoonnummer 362 730. Alle medewerkers zijn in de toekomst rechtstreeks d.m.v. een doorkiesnummer te benaderen. Het doorkiesnummer van onze persvoorlichter is 0251-362747. Het algemene nummer voor beschermers en informatie wordt: (0251) 362 762.

...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie