Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persconferentie waterschappen inzake bestuursverkiezingen

Datum nieuwsfeit: 29-09-2000
Bron: Waterschap Zuiderzeeland
Zoek soortgelijke berichten
Waterschap Zuiderzeeland

Uitnodiging persconferentie

Aanstaande vrijdag 29 september 2000 wordt door de waterschappen Noorderzijlvest, Hunze en Aa's, Reest en Wieden, Velt en Vecht, Groot Salland en Zuiderzeeland een persconferentie gehouden over de bestuursverkiezingen. Van 28 oktober tot 10 november vinden de verkiezingen plaats en kunnen stemgerechtigden hun stem uitbrengen. De waterschappen streven naar een hoog opkomstpercentage en hebben in dat kader een grootscheepse mediacampagne gestart. Cabaretier Bert Visscher is het 'gezicht' van de campagne. Via advertenties, tv- en radiospots en posters gaat hij vanaf oktober op ludieke wijze het belang van het werk van de waterschappen vertellen. De ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie