Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Demonstratie tegen bouw van themapark Sweet Lake China

Datum nieuwsfeit: 29-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Wethouder Paul Scheffer van economische zaken neemt vrijdag 29 september petitie in ontvangst van demonstratie tegen voorgenomen bouw van themapark Sweet Lake China

Het Gemeentebestuur van Zoetermeer heeft kennis genomen van een demonstratie op vrijdag 29 september, die gericht is tegen de voorgenomen bouw van het cultuurhistorisch themapark, Sweet Lake China.
De Gemeente Zoetermeer is voornemens mee te werken aan de ontwikkeling van een themapark, dat gericht is op culturele, recreatieve en economische functies, die verantwoord zijn ingepast in het landschap. Op dit moment worden er besprekingen gevoerd tussen de Provincie en het Ministerie over de inpassing van dit park in de groenblauwe slinger. Wanneer de uitkomsten van dit gesprek bekend zijn, volgen ook van de zijde van het Gemeentebestuur nadere mededelingen. Voor wat betreft de interne politiek in de volksrepubliek China volgt de gemeente het beleid zoals ingezet en aangestuurd door de Nederlandse regerering.
Wethouder Paul Scheffer van economische zaken zal op verzoek van de groep die morgen een demonstratie zal houden bij het Stadhuis om ca. 14.45 uur een petitie in ontvangst nemen.
De gemeente geeft tevens aan open te staan voor dialoog met organisaties of personen die bezwaar maken tegen de voorgenomen bouw van Sweet Lake China.Gemeente Zoetermeer © September 2000

Last update: 29 September 2000 (10:33)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie