Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Van der Sande directeur gevangeniswezen

Datum nieuwsfeit: 29-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Justitie
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Justitie

3967

29.09.00

P.J.M. van der Sande benoemd tot directeur Gevangeniswezen en tevens plv. hoofddirecteur van de Dienst Justitiële Inrichtingen

Door de minister van justitie is met ingang van 1 december 2000 de heer P.J.M. van der Sande benoemd tot directeur gevangeniswezen en tevens plv. hoofddirecteur van de Dienst Justitiële Inrichtingen. De heer Van der Sande volgt daarmee mr. M.A.G. Rutten op die eerder dit jaar vertrok naar het College van procureurs-generaal.

P.J.M. van der Sande (53) werkt sinds 1977 bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Binnen dit ministerie vervulde hij verschillende functies. Op dit moment werkt de heer Van der Sande als plv. hoofddirecteur van de hoofddirectie Centrale Financien Instelling, een Agentschap van het Ministerie van OC&W.

Voor vragen of commentaar met betrekking tot de inhoud van deze pagina's kunt u terecht bij de Directie Voorlichting van Justitie, telefoon: (070) - 3706850,
email: voorlichting@best-dep.minjust.nl,
fax: (070) - 3707594

Laatst gewijzigd: 29-09-2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie