Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Standpunt gemeente Zutphen over rapport krachtige gemeenten

Datum nieuwsfeit: 29-09-2000
Bron: Gemeente Zutphen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zutphen

Krachtige gemeenten
Burgemeester J.A. Gerritsen presenteerde op vrijdag 29 september op uitnodiging van de Provincie Gelderland het onderstaande standpunt van de gemeente Zutphen op het rapport Krachtige Gemeenten.

Zutphen (35.500 inwoners) is centrumgemeente voor een gebied met ongeveer 100.000 inwoners. Bovendien is het in de Regio Stedendriehoek één van de drie steden met een verantwoordelijkheid voor de eigen inwoners en voor een veel groter gebied. In het geval van Zutphen zijn dat de Graafschapgemeenten. De Zutphense werkgelegenheid is essentieel voor dit hele gebied en dat geldt ook voor onderwijs- en cultuurvoorzieningen. Zutphen heeft een breed assortiment winkels ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie