Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe rotonde Parklaan Etten-Leur weer open voor verkeer

Datum nieuwsfeit: 29-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Weer een rotonde in de Parklaan open voor verkeer

Noord-zuidverbinding hersteld!

De nieuwe rotonde op de kruising Anna van Berchemlaan - Parklaan - Frederik van Eedenstraat is, als het weer het toelaat, vanaf heden open voor het verkeer in de rijrichtingen noord en zuid. Zowel het gemotoriseerd verkeer als de fietsers en voetgangers kunnen deze rotonde als noord-zuid verbinding gebruiken.

De aansluitingen van de rotonde op de Parklaan (de oost-west verbindingen) blijven voorlopig nog afgesloten voor alle verkeer. De tijdelijk aangelegde verbinding tussen Hof van den Houte en het voormalige terrein van Superconfex, is met het openstellen van de rotonde buiten gebruik gesteld.

Het nieuwe parkeerterrein nabij zwembad De Banakker, is niet eerder dan eind oktober toegankelijk. De nieuwe aansluiting van de Frederik van Eedenstraat op de Rode Poort is eveneens pas over ongeveer vier weken gereed. Ook het gedeelte van de Parklaan tussen de kruisingen Anna van Berchemlaan/Frederik van Eedenstraat en Couperuslaan/Schoonhout is naar verwachting eind oktober open voor verkeer.

Over bovengenoemde ontwikkelingen en over het komende grote werk aan de kruising Couperuslaan/Schoonhout verschijnt binnenkort meer informatie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie